Altunok, ‘Atatürk ve Bağımsız Türkiye Temalı Anıtımız hayırlı olsun’

Altunok, ‘Atatürk ve Bağımsız Türkiye Temalı Anıtımız hayırlı olsun’

Altunok, ‘Atatürk ve Bağımsız Türkiye Temalı Anıtımız hayırlı olsun’
Silifke Belediyesi tarafından Göksu Nehri üzerinde bulunan Atatürk Köprüsünün bir ucuna Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Anıtı, diğer tarafına ise yine, her anlamda yükselen, gelişen ve büyüyen Silifke’ye yakışan "Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti" temalı anıt yerleştirildi.
Silifkelilerin büyük ilgi ve beğenisini toplayan anıtlar, şehir merkezinde güzel bir görüntü oluşturdu. Eline telefonu alan vatandaşlar, Atatürk Anıtını ve Bağımsız Türkiye Temalı Anıtı çekerek, sosyal medyalarda paylaşmaya başladı. Anıtların gündüz olduğu kadar akşamları da ışıklandırmayla aydınlatılması, şehre bambaşka bir görüntü kazandırdı.
Atatürk Anıtı ve Bağımsız Türkiye Temalı Anıtı kente kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Silifke bizim yaşadığımız şehir. Tarihi, kültürü, doğal güzellikleri ile bizleri büyüleyen bir şehir. Bizim Silifkeliler olarak Atatürk’ümüze, devletimize ve milletimize bağlılığımız sonsuza denk yaşayacak ve sürecektir. 
Silifke Belediyesi olarak bir taraftan yatırımlarımızı, projelerimizi bir bir hayata geçirirken, diğer taraftan da bu güzel kentimizi daha yaşanılır daha cazibeli hale getirmek için uğraş veriyoruz. İşte bunlardan sadece bir başlangıç olan Atatürk Köprümüzün bir ucuna kazandırdığımız Atatürk Anıtımız, vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi ve beğeni gördü. 
Hemen arkasından Atatürk Köprümüzün diğer karşısına yaptığımız Bağımsız Türkiye Temalı Anıtımızda başarılı bir çalışma oldu. Bu anıtlarımızı akşamları ışıklandırarak şehir merkezimize farklı bir görüntü kazandırdık. Bunun ardından şuan tamir ve bakım çalışması devam eden Silifke’mizin sembolü haline gelen Keklik heykelimizi de en kısa sürede şehir merkezimizde bulunan Keklik Civarına yerleştireceğiz. 
İşte belediyemiz tarafından titizlikle yapılan bu değerler, özellikle fotoğrafçıların uğrak mekânlarından biri haline gelmeye başladı. Bir tarafta Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, diğer tarafta ise ay yıldızlı anıtımızla Bağımsız Türkiye… Silifke Belediyesi olarak kentimize kalıcı ve modern hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. İçerisinde yaşadığımız bu şehrin eksikliklerini bir bir tamamlayarak, daha fazla hizmet ve projeler kazandırmaya gayret göstereceğiz. Kentimize ve halkımıza hayırlı olsun’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36