Altunok, belediye üretim atölyesini gezdi

Altunok, belediye üretim atölyesini gezdi

Altunok, belediye üretim atölyesini gezdi

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye üretim atölyesini gezerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Garaj Amirliği bünyesinde faaliyet gösteren üretim atölyelerini gezen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok burada yürütülen çalışmalar hakkında birim sorumlularından bilgiler aldı. Atölyede yapılan çalışmaları oldukça beğendiğini ifade eden Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada, “İlçe merkezi ve mahallelerimizde yürüttüğümüz hizmetlerde kullanılan bazı malzemeleri kendi atölyemizde üretiyoruz. Atölyelerimizde özverili bir şekilde çalışma yapan mesai arkadaşlarımıza  yürekten teşekkür ediyorum. İlçemizde hizmet etmeye değer, güzelliklere layık hemşehrilerimize hizmet sunmak bizim birinci vazifemizdir. Tabi bu hizmeti de sunarken, hem kaliteli hem de az maliyetli sunmak çok çok önemli. Kendi atölyemizde ürettiğimiz ürünleri, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Atölyelerde çalışan mesai arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Kendilerine, Rabbim kolaylıklar versin. Allah hayırlı hizmetlerde bizi muvaffak kılsın" dedi.

Altunok ayrıca belediye garaj amirliği bünyesinde yeni kurulan akaryakıt istasyonu hakkında da Garaj Amiri Ali Aktan’dan bilgiler aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79