Altunok, gaziler gününü kutladı

Altunok, gaziler gününü kutladı

Altunok, gaziler gününü kutladı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Başkanvekili Altunok mesajında; “Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu cennet vatan uğruna cepheden cepheye koşan ve şehit olmayı göze alan Gazilerimiz, cesaretin ve fedakârlığın sembolleri, ülkemizin medarı iftiharıdır.

Bu şuurla asırlardır tarih sahnesinde şehit ve gaziler veren Türk milleti, dün olduğu gibi bugünde aynı şuurla terörle mücadelede cumhuriyetimiz ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için göğsünü mermilere siper etmiş, şehit ve gaziler vererek devletimize  ve bayrağımıza sahip çıkmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel vatanı bizlere bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize mutlu huzurlu yarınlar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36