Altunok, genç çiftlerin nişan yüzüklerini taktı

Altunok, genç çiftlerin nişan yüzüklerini taktı

Altunok,  genç çiftlerin nişan yüzüklerini taktı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Silifke’nin tanınmış işadamlarından Tevfik Yıldırım’ın kızı Kerime ve Alican Şimşek çiftinin nişan yüzüklerini takarak mutluluklarına ortak oldu.

Uzun yıllar Silifke Devlet Hastanesinde görev yapan Süleyman Şimşek’in eğitimci oğlu Alican ile Silifke’nin tanınmış işadamlarından Tevfik Yıldırım’ın kızı Kerime’nin  Göksu Otelde yapılan nişan törenine katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, genç çiftlerin nişan yüzüklerini takarak hayırlı ve uğurlu olsun temennisinde bulundu.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok nişan merasiminde yaptığı konuşmada, genç çiftlerin yuva kurma yolunda attıkları önemli bir adımda yanlarında bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek,  “Genç çiftlerimizin bu kutlu yolda attıkları ilk adıma hep birlikte şahit oluyoruz. Onların mutluluklarını paylaşmaktan da ayrı bir sevinç duyuyorum. Aileleri ve kendileri için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cenab-ı Allah devamına erdirmeyi nasip ve müyesser eylesin” dedi.

Nişan töreninin ardından davetliler ve genç çiftlerin aileleri ile bir araya gelen Silifke Belediye Başkanvekili Altunok, birlikte bir süre sohbet ettiler.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36