Altunok, “Gönül köprüsü kuruyoruz”

Altunok, “Gönül köprüsü kuruyoruz”

Altunok, “Gönül köprüsü kuruyoruz”

 Belediyeden ihtiyaç sahiplerine destek

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçe merkezi ve mahallelerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya devam ettiklerini belirtti.

Belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini bildiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Sosyal belediyecilik çalışmalarımızın önemli halkalarından biri olan halkımızla aramızdaki gönül köprüsüdür. İlçe merkezi ve mahallelerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere Belediye Başkan Yardımcımız Emine Can, Sosyal Yardım İşleri Müdürümüz Hatice Selda Altın ve ekibi ile ulaşarak onların sorun ve isteklerini tesbit ediyoruz. Daha sonra bu talepleri değerlendirerek belediyemizin imkanları dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Zorlukları ve engelleri birlikte aşmak; güçlükleri hep beraber yenmek için vatandaşlarımızla, hayırseverlerimizle, kurum ve kuruluşlarımızla el ele gönül gönüle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diyerek belediye olarak başlattıkları gönül seferliğini sürdüreceklerini kaydetti.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36