Altunok, Hacı Ahmet Camiinin açılışına katıldı

Altunok, Hacı Ahmet Camiinin açılışına katıldı

Altunok, Hacı Ahmet Camiinin açılışına katıldı


Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Narlıkuyu Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmete açılan Hacı Ahmet Camiinin açılış programına katılarak, "Rabbim camilerimizden ezan sesini eksik etmesin. İnşallah bu açılışını yaptığımız camimiz uzun süre milletimize hizmet eder" dedi.

Hacı Ahmet Camiinin resmi açılışına Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, İlçe Müftüsü Mehmet Atlı, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, muhtarlar, dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cami açılışına katılan Başkanvekili Altunok ve MHP İlçe Başkanı Nogay, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, onları kucaklayıp sohbet eden, talep ve sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanvekili Altunok ve İlçe Başkanı Nogay, ‘Yeter ki birbirimizi sevelim ve sayalım. Gönüllerimiz bir olsun’ dedi.

‘EMEĞİ GEÇEN VE KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, açılış öncesi yaptığı konuşmasında, Kur’an-ı Kerim’deki “Allah’ın mescidlerini ancak Allah’a ve âhiret gününe inanan, namazını kılan, zekâtını veren ve yalnız Allah’tan korkup çekinen kimseler imar edebilirler” ayetini hatırlatarak, “Camilerin dışının imarı gibi içini de iyi bir nesil, Allah'ı bilen, Peygamber'i tanıyan, İslam için gayret eden nesiller yetiştirerek imar etmemiz gerekiyor. Hayırsever vatandaşlarımızın ve siz değerli Narlıkuyu sakinlerimizin gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışarak, taş üstüne taş koyarak yaptırdığı Hacı Ahmet Camimizin önce mahallemize, siz değerli halkımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyoruz. Milletimizin irfanına, hikmetine, bilgi ve ilim öğrenerek hizmet edecek genç nesli yetiştirme noktasında camilerimizin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerekiyor.

Biz inanıyoruz ki Hacı Ahmet Camimiz yüzlerce insanı bir araya toplayacak. Aynı anda da vatandaşlarımız ibadetlerini rahatça yerine getirebilecek. Komşu mahallelerin bir araya gelmesiyle sağlanacak birlik ve beraberliğe vesile olmakta bizleri ayrıca mutlu ediyor. Emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

Cami açılışına katılan İlçe Müftüsü Mehmet Atlı’da, "Bugün güzel bir caminin ibadete açılışı dolayısıyla bir aradayız. Caminin yapılmasına verdiği destekten ve katkılardan dolayı tüm hayırsever vatandaşlarımıza ve siz değerli Narlıkuyu sakinlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Böyle anlamlı ve güzel bir zamanda bu camiye vesile olanlardan, yapımında emek sarf edenlerden Allah razı olsun, halkımıza hayırlı olsun" dedi. Cami açılış programı yapılan duaların, kurdele kesiminin ve ikramın ardından son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36