Altunok, “Herkes bir engelli adayıdır”

Altunok, “Herkes bir engelli adayıdır”

Altunok, “Herkes bir engelli adayıdır”

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, her bireyin bir engelli adayı olduğunu hatırlatarak, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde tüm engellilerin günlerini kutladığını açıkladı.

Silifke Belediyesi olarak her fırsatta engelliler bir araya geldiklerini ve onların engelsiz bir yaşam sürmeleri için çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı bir çok projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Her fırsatta başta engelliler derneğimizle birlik ve beraberlik içerisinde ortak çalışmalar yapıyoruz. Engelliler Derneğinden ve engelli kardeşlerimizden gelen talepleri anında değerlendirerek onların günlük yaşamlarında karşılaştıkları engelli ortadan kaldırmaya gayret gösteriyoruz. Engelli vatandaşların sosyal hayata entegre olabilmeleri için tekerlekli sandalye yardımı, evde bakım hizmetlerimizle yaşlı ve bakıma muhtaç yatalak hastalarımız evlerinde tedavi edilmektedir. Belediyemizin şu an üzerinde yoğun bir çalışma yürüttüğü diğer bir proje ise otizmli çocuklar yaşam merkezidir. İlçemize bağlı Toros mahallesinde yapımı devam eden bu merkezimizi standartlara uygun bir şekildedizayn ediyoruz. İlçemizde yaşayan otizmli çocuklarımızı bu merkezde toplayarak onların eğitimi konusunda hizmet vereceğiz. Çalışmalarımız kısa sürede tamamlanacaktır. Bu duygularla tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni ederim” ifadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36