Altunok, “İhalelerimiz halka ve basına açık”

Altunok, “İhalelerimiz halka ve basına açık”

Altunok, “İhalelerimiz halka ve basına açık”

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediyeye alınacak olan hizmetler ve malzemeler için açtıkları ihalelerin halka ve basına açık olarak yapıldığına işaret etti.

“Belediye bünyesinde gerçekleştirdiğimiz tüm ihaleleri bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da halka ve basına açık olarak yapmaya devam edeceğiz” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Yaptığımız ihalelerde bu güne kadar hiçbir şaibeye rastlamadık. Bu durumda bizim bu işleri ne kadar doğru ve kanuni yaptığımızı gösteriyor. Hakkaniyet ölçüsünde kanunen istenen belgeleri tam olmak kaydı ile en düşük fiyatı veren firma ihaleyi kazanıyor. Daha refah, daha çağdaş, daha temiz bir Silifke parolası ile başlattığımız çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yaptığımız hizmet ve malzeme alımları ile halkımıza ve Silifke’mize en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” diyerek belediye ihale komisyonu başkanlığı görevini yürüten Başkan Yardımcısı Ömer Semih Yılmaz ve komisyon üyeleri Atilla Yılmaz,  Haluk Alpözgen, Mehmet Avcı ve Meral Yetkin’e çalışmalarında başarılar diledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36