Altunok, “Mesire alanını halka açacağız”

Altunok, “Mesire alanını halka açacağız”

Altunok, “Mesire alanını halka açacağız”


Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak mahallelerde yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini bildirerek, Pazarkaşı mahallesinde yapımı devam eden mesire alanını kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunacaklarını açıkladı.

Pazarkaşı mahallesinde yapımı devam eden  mesire alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, çalışmalarla ilgili Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Semih Yılmaz’dan bilgiler aldı.

“Belediye olarak  günlük hayatın koşuşturması arasında yorulan insanların, nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmaya devam edeceğiz” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok Pazarkaşı mahallesi çamlık alanında devam eden mesire alanı çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Başkanvekili Altunok, “Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe hedefiyle yola çıkan belediyemiz, bir yandan yeni parklar inşa ederken, diğer yandan da mevcut parkları ve mesire alanlarında da yenileme çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz şehir merkezinde bulunan mevcut parklarda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra budama ve temizlik faaliyetlerini de aralıksız devam ettiriyor. Kısa sürede yapımını tamamlayarak hizmete açacağımız Pazarkaşı mahallesi mesire alanı şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin yanı sıra Silifkeli hemşehrilerimizin de oturup dinlenebileceği huzurlu bir ortam olacaktır. Halkımızın hizmetine sunacağımız bu tesisle birlikte Göksu ırmağı ve tarihi değerleri ile dünyaca ünlü bir kimliğe sahip Silifke’mizi kuş bakışı izleme imkanı bulabileceklerdir. Ekiplerimiz Pazarkaşı mahallesinde oluşturacağımız mesire alanında çalışmalarını aralıksız devam ettirmektedir. Kısa süre de bu çalışmalarımızı tamamlayarak bu alanı halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36