Altunok, “Önceliğimiz halka hizmettir”

Altunok, “Önceliğimiz halka hizmettir”

Altunok, “Önceliğimiz halka hizmettir”

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Atik mahallesi Göksu ırmağı kenarında devam eden 24 saat Göksu projesi ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı değerlendirmede, “Belediye olarak yürüttüğümüz hizmetlerde önceliğimiz her zaman halkımıza yönelik hizmetlerdir. Bugün burada yapımı süren Atik mahallesi  24 saat Göksu projemizle ilgili çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Müteahhit firma tarafından yürütülen çalışmaların hızlandırılması ve bu hizmetimizi de halkımıza sunmanın heyecanı içerisindeyiz. Emekli vatandaşlarımız için hizmete açacağımız emekli kıraathanesi ile ilgili çalışmalarımız da bitmek üzere. İlçemizde yaşayan emekli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız kıraathanemiz modern bir yapıda halkımıza hizmet sunacaktır. Bu projemiz içerisinde ayrıca  modern aydınlatma sistemleri, oyun alanları, kafeteryalar, yürüme yolları, yeşil alanların oluşturulması, ışık tüneli, masa tenisi, oturma bankları ve gençlerimizin isteği üzerine bir de kaykay pisti yer almaktadır. Halkımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza hizmet verecek olan bu projemizi tamamlamak üzereyiz. Halkımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın  güvenliği için bu alanları kamera sistemleri, gezici ve sabit güvenlik kuvvetleri tarafından 24 saat koruma altına alacağız. Gelecek nesillerimize en sağlıklı, en yaşanabilir ve en güzel bir Silifke bırakabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79