Altunok, “Ramazan bizleri birleştiren en önemli değerdir”

Altunok, “Ramazan bizleri birleştiren en önemli değerdir”

Altunok, “Ramazan bizleri birleştiren en önemli değerdir”

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 11 ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayının başlaması nedeniyle yayınladığı mesajında, “Ramazan, oruç, sahur ve iftar, bizleri birleştiren en önemli değerdir” dedi.

Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayı ile ilgili olarak bir mesaj yayınlayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok mesajında, “Ramazan ayı; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı manevi bir atmosfer ve Yüce Allah'ın bizlere lütfettiği büyük bir nimettir. Zira bu kutlu zaman, yorulan ruhlarımızı teskin etmek, bunalan gönüllerimize inşirah vermek, özümüze ve fıtratımıza yönelerek hayatımızın iman, kulluk ve güzel ahlak ekseninde muhasebesini yapmak için eşsiz bir fırsattır. On bir ayın sultanını bu yıl Müslümanlar olarak mahzun ve kederli olarak karşıladık. Maalesef korona virüs salgını sebebiyle bu kutlu misafiri bu yıl sadece evlerimizde ağırlayacağız. Sahurun bereketini, iftarın sevincini, teravihin coşkusunu, mukabelenin huzurunu ve Ramazan'ı anlamlı ve unutulmaz kılan birçok eşsiz güzelliği bu yıl evlerimizi ibadet ve dua mekanı olarak hissedip yaşayacağız. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin, vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Ramazan ayının; kalplerimize huzur, hanelerimize bereket, ailemize, ülkemize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79