Altunok, ‘Silifke Belediyespor emin adımlarla ilerliyor'

Altunok, ‘Silifke Belediyespor emin adımlarla ilerliyor'

Altunok, ‘Silifke Belediyespor emin adımlarla ilerliyor'


Silifke Belediyespor, şehir stadında karşılaştığı Mersin Yol Spor’u 5-0 yenerken, ligde 4 de 4 yaparak 12 puanla yoluna devam etti.

Belediyespor Takımı sahaya; Mustafa Açar, Suat Beliktaş, Tugay Şahin, Ahmet Bağış, Tufan Esin(K), Özcan Özdemir, Arda Kılıç, Mustafa Köseoğlu, Mehmet Şıralı, Hacı Ali Geser, İbrahim Gök on biri ile çıkarken golleri Mehmet Şıralı(2), Tufan Esin, Hacı Ali Geser ve Mehmet Ünal attı.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Belediyespor takımı oyuncularını, teknik heyeti ve kulüp yönetimini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Futbolcular maç sonunda galibiyeti taraftarlarla kutladı. Silifke Belediyespor takımının şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Takımımız sezon başından buyana güzel bir performans sergiliyor. Futbolcularımızdan teknik heyetimize kadar herkes kendini bu yola hazırlayarak, inanmış ve kararını ortaya koymuş durumda. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik olduğu sürece, başarı zaten kendiliğinden geliyor. Atalarımızın da dediği gibi inanmak başarmanın yarısıdır. Bizleri maçlarımızda asla ve asla yalnız bırakmayan tüm sporseverlerimize ve Silifke halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36