Altunok, Temizliğe önem veriyoruz

Altunok, Temizliğe önem veriyoruz

Altunok, Temizliğe önem veriyoruz

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak kent merkezi ve mahallelerde temizliğe büyük önem verdiklerini belirterek, yeni alınan çöp konteynerlerinin de ihtiyaca göre mahallelere dağıtıldığını söyledi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Temizlik işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz kent merkezinde ve mahallelerimizde çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Ekiplerimiz çevre kirliliğinin önüne geçmek amacıyla kent merkezimizde ve mahallelerimizde yürüttüğü temizlik çalışmalarının yanı sıra deniz sahilinde günübirlik tatilcilerin kullandığı alanlarda da genel temizlik çalışmalarını sürdürmektedir. Ekiplerimiz ayrıca yeni alınan çöp konteynerlerini de mahallelerde acil ihtiyaç olan alanlara dağıtımını yapmaktadır. Belediye olarak vatandaşlarımızdan isteğimiz çöplerini poşetler halinde çöp kutularına bıraksınlar. Hedefimiz temiz bir Silifke. Bu hedefimizi de tabi ki bu kentte yaşayan değerli hemşehrilerimizle birlikte başarmaktır. Belediye temizlik ekiplerimize bu konuda kolaylıklar sağlamalıyız” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36