Altunok, tenis turnuvasına katıldı

Altunok, tenis turnuvasına katıldı

Altunok, tenis turnuvasına katıldı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen bahar kupası tenis turnasının açılış törenine katıldı.

Yeni Mahalle Bayram Ali Öngel Spor Tesislerinde düzenlenen bahar kupası tenis turnuvası kulüp yöneticileri, sporseverler ve sporcuların katılımıyla başladı. Düzenlenen tenis turnuvasına katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok burada yaptığı konuşmada, “Belediye spor kulübümüzün düzenlediği bahar kupası tenis turnuvasına katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacağız. Kulübümüz tarafından farklı branşlarda açılan bu turnuvalar sayesinde çocuklarımız ve gençlerimiz kendilerini geliştirerek yeteneklerini keşfetmektedirler. Bu spor branşlarından bir tanesi de tenis sporudur. Profesyonel eğitmenlerimiz eşliğinde verilen eğitimlerle ilçemizden  başarılı sporcular yetiştirmeye kararlıyız. Bugün açılışını yaptığımız bahar kupası tenis turnuvamızın halkımıza ve  tüm sporcularımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyelerine ayrıca bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum” diyerek turnuvanın ilk karşılaşmasını başlattı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79