Altunok, “Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz”

Altunok, “Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz”

Altunok, “Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürüyoruz”

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçeye bağlı 88 mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek, belediyenin imkanlarıölçüsünde daha kaliteli ve daha kalıcı hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Altunok yürütülen belediye hizmetleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “İlçe merkez mahallelerimizde ve köylerden mahalleye dönüşen toplam 88 mahallemizde göreve geldiğimiz günden bu yana hizmetlerimiz aralıksız sürmektedir. Halkımız ve mahalle muhtarlarımızdan gelen en önemli talepler yeni yolların açılması, mevcut yolların bakım ve onarımı, meydan düzenlemeleri, imar durumları, bazı merkezi konumda bulunan mahallelerde park yapılması konusunda isteklerle karşılaşıyoruz. Bizde belediye olarak gelen bu talepleri değerlendirerek imkanlarımız ölçüsünde ve aciliyetine göre ekiplerimizi bu mahallelere sevk ediyoruz.

Merkez mahallelerimizde ise kaldırım düzenlemeleri, yeni yolların açılması, park ve bahçeler düzenlemesi bakım ve onarımları, açık ve kapalı semt pazarlarında düzenleme ve iyileştirme çalışmaları, spor alanlarında düzenlemelerin yanı sıra önümüzdeki süreçte Silifke’miz için kalıcı ve halkımızın menfaatine yönelik yeni projelerimizi de bir bir hayata geçirmeye başlayacağız. Bu konuda belediyemize bağlı ilgili birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir.Bugüne kadar 88 mahallemizde toplam 350 kilometre stabilize yol, 7 kilometre sıcak asfalt ve 17.521 m2 parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Bugüne kadar halkımıza verdiğimiz vaadleri bir bir yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Belediyemizin imkanları dahilinde tüm Silifke’lihemşehrilerimizden ve mahalle muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri tek tek değerlendirerek gerçekleştireceğimiz  bu hizmetleri de halkımıza sunacağız” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36