Altunok ve Nogay’dan, Ülkü Ocakları Başkanı Ateş’e ziyaret

Altunok ve Nogay’dan, Ülkü Ocakları Başkanı Ateş’e ziyaret

Altunok ve Nogay’dan, Ülkü Ocakları Başkanı Ateş’e ziyaret


Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, MHP İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Ülkü Ocakları Silifke İlçe Başkanlığına atanan İsmail Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Ülkü Ocakları Başkanlığı’na atanan İsmail Ateş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Parti Teşkilatının ve Ülkücü gençlerin hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları İlçe Başkanı İsmail Ateş, "Ülkü Ocakları; Türklüğün istikbal ve istiklal istikametinde ilerlemesi için fedakârca mücadele etmiş, inanmış, nefsini aşmış, dünyevi tutku ve heveslerden arınmış serdengeçtilerin oluşturduğu manevi bir yuvadır. Ülkü Ocaklılar, her zaman zalime meydan okuyan, mazluma kol kanat geren kadim Türk töresinin takipçisi olmuşlardır ve olmaya da devam edecektir. Biz de var olduğumuz sürece sizlere destek olacağız. Bu güzel şehrimizin bekası ve vatandaşlarımızın hukukuna sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu noktada bana inanıp, beni desteklediğiniz için teşekkür ederim. Ziyaretleriniz bizleri ve gençlerimizi onurlandırmıştır. Birlik ve berberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi. 

ALTUNOK, ‘GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM’

Ülkü Ocakları İlçe Başkanı İsmail Ateş’e hediyelerini sunan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Dün olduğu gibi bugünde ve yarında sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde olmaya, çalışmalarınızda, sosyal etkinliklerinizde her türlü desteği ve katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Silifke hepimizin ve sizlerle beraber olmaktan ve birlikte hizmet etmekten onur duyuyoruz. Yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

MHP İLÇE BAŞKANI LEVENT NOGAY, ‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN’

Ocak Başkanı İsmail Ateş’e hizmetlerinde başarılar dileyen MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, ‘Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim inşallah kılıcını keskin eylesin. Eğitim ve kültür alanında çalışmalar yaparak, bilgili, kültürel değerlerine sahip çıkan gençlerin yetişmesinde önemli yer tutan Ülkü Ocaklarımıza gönül vermiş gençlerimizi ve yöneticilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79