Altunok, “Yaraları Sarıyoruz”

Altunok, “Yaraları Sarıyoruz”

Altunok, “Yaraları  Sarıyoruz”

 

İlçemiz ve çevresinde aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen sel afeti sonrası bir yandan onarım çalışmaları yapan Silifke Belediyesi ekiplerinin bir yandan da sel nedeniyle çamur olan noktalarda temizlik çalışmaları yürüttüğü açıklandı.

Aşırı yağışlar sebebiyle zarar gören ilçe merkezi ve mahallelerde meydana gelen sorunları belediye, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla el ele vererek gidermeye devam ettiklerini belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, kapanan veya bozulan yolların yapımı, yıkılan köprülerin tekrar inşa edilmesi ve temizlik çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Yürütülen çalışmalar hakkında bir bilgi veren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Son günlerde bölgemizde meydana gelen aşırı yağışlar sebebiyle ilçe merkezimizde ve bazı mahallelerimizde taşkınlar meydana geldi. Bu taşkınlarda özellikle alt yapımız büyük zararlar gördü. Bazı mahallelerimizde köprüler yıkıldı, yollarımız kullanılamaz hale geldi. Belediye ekiplerimiz meydana gelen mağduriyetleri gidermek için gece-gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz sahada tamir, bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de selden dolayı çamur olan noktalarda temizlik çalışmaları yürütüyor. Halkımızın yaşadığı mağduriyetleri en aza indirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bölgemizde yaşanan büyük bir afetiSilifke ilçesi olarak en az hasarla atlattık. Kırsal mahallelerimizde yolların bozulması ve mevcut köprülerin yıkılması sonucu vatandaşlarımız sıkıntı yaşıyorlar. Belediye muhtarlarımız ve halkımızla el ele selin ilçemiz geneline verdiği yaraları hep birlikte saracağız, sarmaya da devam ediyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79