Altunok’tan 15 Temmuz mesajı

Altunok’tan 15 Temmuz mesajı

Altunok’tan 15 Temmuz mesajı

Altunok,  “15 Temmuz Gecesi Türk Milleti Destan Yazdı”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Darbe kalkışması duyulduğu andan itibaren demokrasi adına duruş sergileyen Türk halkına şükranlarını sunan Başkanvekili Altunok, elinde silahı olmamasına rağmen tankların, mermilerin önüne kendini  atan milletimizden Allah razı olsun dileğinde bulundu.

Türk milletinin vatanına, bayrağına sahip çıktığını ve onlar için canından vazgeçeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini vurgulayan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, hainlerin amaçlarına ulaşamadıklarını ve  Türk Milletinin 15 Temmuz Gecesi bir destan yazdığını belirtti.

Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, yarın da sevindirmeyeceğiz diyen Başkanvekili Altunok, “ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak isteyen tüm şer odaklarını bir kez daha nefretle kınıyorum. Rabbim bu milleti, bu ülkeyi ilelebet korusun, muhafaza etsin. Tüm şehitlerimize  Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36