Altunok’tan AK Partiye ziyaret

Altunok’tan AK Partiye ziyaret

Altunok’tan AK Partiye ziyaret

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe başkanlığına yeni atanan Belediye Meclis Üyesi, Avukat Mehmet Emin Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları ile birlikte AK Parti Silifke İlçe Teşkilatında düzenlenen karşılama törenine katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Silifke İlçe Başkanlığına yeni atanan Avukat Mehmet Emin Kurt’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Belediye Meclisinde birlikte çalıştığımız, genç, dinamik ve başarılı bir arkadaşımız olan Avukat Mehmet Emin Kurt beyin ilçe başkanlığı görevine getirilmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Cumhur ittifakı olarak yürüttüğümüz belediye yönetiminde birlikte görev almaktan son derece memnun olduğumuz Mehmet Emin Kurt kardeşimizle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da birlik ve beraberlik içerisinde Silifke ve Silifkeli hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti Silifke İlçe Başkanlığına atanan Avukat Mehmet Emin Kurt’a çalışmalarında başarılar diliyorum. Silifke ve Silifkeli hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 



 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36