Altunok’tan Bakan Elvan ve Ersoy’a teşekkür

Altunok’tan Bakan Elvan ve Ersoy’a teşekkür

Altunok’tan Bakan Elvan ve Ersoy’a teşekkür

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ilçenin değerini artıracak olan Uzuncaburç Tiyatro Binası Rölöve ve Restorasyon projesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı 2021 yatırım planına alınmasının ilçede sevinç yarattığını açıkladı.
Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “İlçemiz için önemli olan Uzuncaburç tiyatro binası rölöve ve restorasyon projesi Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından 2021 yatırım planına alınmıştır. Bu projenin Kültür Bakanlığımızın yatırım programına alınması ilçemizde büyük bir sevinç yaratmıştır. İlçemiz Silifke’ye ve vatandaşlarımıza artı değer katacak, yöre halkımızın da kalkınmasına büyük katkı sağlayacak olan projemizin Maliye ve Hazine Bakanımız Lütfi Elvan tarafından desteklenmesi ve Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un da özverili çalışmaları ile kabul görmesi belediyemizi ve Silifkeli hemşehrilerimizi sevindirmiştir. Silifke’miz bu projeyle birlikte 2021 yılı içerisinde büyük bir yatırıma ve hizmete kavuşacaktır. Silifke Belediyesi olarak biz de bu projeye her türlü desteği vermeye hazırız. Kültür varlıklarının gün yüzüne çıkarılması ve kent ekonomisine katma değer sağlayacak projelerden biri olan Olba Krallığı’nın başkenti ve dini merkezi olan Uzuncaburç antik kenti ile ilgili projemizin yatırım programına alınmasına imkan sağlayan başta Maliye ve Hazine Bakanımız Lütfi Elvan’a, Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, projenin takibini ve bakanlık yatırım programına alınması konusunda emeği geçen Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’a, diğer milletvekillerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Projemiz Silifke’mize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” diyerek halkın sevincini paylaştığını belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36