Altunok’tan gazetecilere kutlama

Altunok’tan gazetecilere kutlama

Altunok’tan gazetecilere kutlama

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanvekili Altunok mesajında "Toplumun, dünya ve ülkemizde gelişen olayları doğru ile güvenilir bir şekilde öğrenilmesini sağlayan gece gündüz demeden mesleğini icra eden siz değerli gazetecilerin gazeteciler gününü kutluyorum. Özellikle sahada işin asıl yükünü omuzlayan muhabir arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.Halk ile yöneticiler arasında adeta bir köprü vazifesi görevi gören basın kuruluşlarımızın ve mensuplarımızın güçlü ve işini ilkeli bir şekilde ifa etmesi en çok bizi memnun etmektedir. Kamu hizmetlerinin etkin, makul ve dengeli bir biçimde denetlenmesinin ve çok sesliliğin devam ettirilmesi bizler için önemlidir. Çünkü bizler yapıcı eleştiriye her zaman açığız.
Ben bu duygu, düşüncülerle ilçemiz Silifke başta olmak üzere ülkemiz genelinde, zor şartlar altında gece gündüz görev yapan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36