Altunok’tan korona uyarısı

Altunok’tan korona uyarısı

Altunok’tan korona uyarısı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşları ve esnafları korona virüse karşı daha tedbirli olmaya davet etti.

Kademeli normalleşme ile ilgili atılan adımların önemli olduğuna işaret eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, esnaf ve vatandaşları sık sık ziyaret ederek korona virüs salgınından kurtulmak için mücadelenin asla bırakılmamasını gerektiğini hatırlattı.

“Tüm Silifkeli  hemşehrilerimizi  tedbirlere uymaya davet ediyorum” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Altunok yaptığı açıklamada,  “Belediye olarak korona virüs ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren tedbirlerimizi aldık, almaya da devam ediyoruz. Başta Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun açıkladığı tedbir programına belediye olarak uymaya ve alınan tedbirlerin uygulanması konusunda da üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam ediyoruz. Ayrıca esnaf ve vatandaşlarımızın da kurallara uygun olarak davranması için mücadele ediyoruz. Bu süreçte insan yaşamı için büyük bir fedakarlık ve üstün bir gayretle çalışan sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. Kademeli normalleşme adımları ile birlikte yeniden faaliyetine başlayan siz değerli esnaflarımıza hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. Özlediğimiz sağlıklı günlere ulaşmak için hepimizin alınan tedbirlere ve kurallara harfiyen uymamız gerektiğine inanıyorum. Esnaf ve vatandaşlarımız maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmelidir. Her şey bizim elimizde, bu sürecin devam etmesini ve korona virüs salgınından kurtulmak istiyorsak devletimizin aldığı tüm kararlara harfiyen uyalım. Dayanışma içerisinde karamsarlığa kapılmadan  bu salgın sürecini el birliği ile geride bırakacağımıza inanıyorum” diyerek esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam etti.

Başkanvekili Altunok, ayrıca alınan kararların ve tedbirlerin uyulması ve uygulanması konusunda belediye olarak denetim ve kontrollere de aralıksız devam ettiklerini bildirdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79