Altunok’tan kütüphaneye ziyaret

Altunok’tan kütüphaneye ziyaret

Altunok’tan kütüphaneye ziyaret

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediyeye ait Dr. Ali Su Halk Kütüphanesini ziyaret ederek kütüphanede kitap okuyan ve ders çalışan öğrencilerle sohbet etti.

“Öğrencilerimiz kütüphanemizde hem kitaplardan faydalanabilecek, hem de sınavlarına daha sağlıklı bir şekilde etüt ortamında hazırlanacak” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye olarak özellikle öğrenciler için yararlı olabilecek çalışmalara imza atmak istediklerini belirtti. Silifke Belediye Başkanvekili Altunok açıklamasında,  “Bu gün burada öğrencilerimizi çalışma ortamında görmek bizi çok mutlu etti. Çocuklar bizim geleceğimiz yarınlarımıza ışık tutacak umutlarımızdır. İlçemizde yaşayan öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için herkesin öğretmen ve öğrencilerimize destek olması gerek. Öğrencilerin de eğitime sahip çıkması gerekir.İlçemizi iyi yerlere ancak genç nesillerimiz getirebilir. İstediğimiz tek şey öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmalarıdır. Kütüphanemizde son yapılan düzenlemelerle birlikte öğrencilerimizin daha rahat bir ortamda çalışabilmeleri için bazı değişiklikler yaptık. Mevcut kitap arşivine yeni kitaplar ekledik.Sınavlara hazırlanan ya da ödevleri olan öğrencilerimiz ile birlikte zamanlarını kitap okumakla değerlendirmek isteyen tüm çocuk, genç ve yaşlılarımıza kapılarımız sonuna kadar açıktır. Belediye olarak öğrencilerimize ve eğitime desteğimiz imkanlarımız dahilinde her zaman devam edecektir" dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79