Altunok’tan müjdeli haber

Altunok’tan müjdeli haber

Altunok’tan müjdeli haber

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, yıllardır söz verilen ama bir türlü yapılamayan Silifke kapalı pazar yeri projesine başladıklarını açıkladı.

Sayağzı, Sarıcalar ve Gazi mahallelerinin ortak noktası olarak bilinen yazı tepesinde yapılması planlanan kapalı pazar yeri projesine başladıklarını söyleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Halkımızın ve pazarcı esnaflarımızın acil ihtiyaç duyduğu kapalı pazar yeri yapımı ile ilgili bugüne kadar verilen sözler maalesef hiçbir dönemde yerine getirilemedi. Biz belediye olarak göreve geldikten sonra bu projenin acilen yapılmasına ve kapalı pazar yerinin bir an evvel hizmete açılmasına karar verdik. Hazırladığımız projemizi hemen ihaleye çıkardık. İhale Komisyonumuz bu işin yapımı için başlattığı çalışmasını dün itibari ile sonuçlandırmıştır. Değişik illerden 10’a yakın müteahhit firmanın katıldığı ihale sonunda ilgili firma kısa sürede bu alanda çalışmalarına başlayacaktır. Gazi Mahallesinde 7 dönüm arazi üzerine kurulacak olan kapalı pazar yerinde halkımız ve esnaflarımızın huzur ve güvenli bir ortamda alışverişlerini yapmalarına imkan sağlayacağız. Yıllardır Göksu ve Gazi mahallelerinin ortak noktası olan Celal Bayar Caddesi üzerinde kurulan semt pazarını  da bu alana taşıyacağız. Hem halkımızın huzur ve güvenini sağlayacağız, hem de bu iki mahallemizde yaşanan trafik sorununu ortadan kaldıracağız. İhaleyi alan müteahhit firma yetkilileri ile yapacağımız görüşmeler sonunda en kısa sürede kapalı pazar yerini halkımızın ve pazarcı esnaflarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36