Altunok’tan yaralı askere ziyaret

Altunok’tan yaralı askere ziyaret

Altunok’tan yaralı askere ziyaret


Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok,Hakkari’nin Çukurca İlçesi kırsalında mayın patlaması sonucu yaralanan asker Oğuzhan Pembe ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve refahı için mücadele eden kahraman güvenlik güçlerine yapılan bu saldırıları şiddetle kınayarak, "Ülkemizin bekası adına şehit olarak ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Görevi devam eden asker ve polislerimize de kolaylıklar diliyorum. Ben ve ekibim her zaman yanınızdayız. Devletimiz  veyüce milletimiz inşallah terörün üstesinden gelecektir" diyen Başkanvekili Altunok, yaralı asker Oğuzhan Pembe’ye Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı armağan etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke’li yaralı asker Oğuzhan Pembe ise bir an evvel sağlığına kavuşarak silah arkadaşlarının yanında olmak istediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79