Ankara SİDER Başkanı Güven’den Ziyaret

Ankara SİDER Başkanı Güven’den Ziyaret

Ankara SİDER Başkanı Güven’den Ziyaret

 

Ankara Silifkeliler Derneği Başkanı Mustafa Güven, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret etti.

Dernek çalışmaları hakkında Ceylan’ı bilgilendiren Güven yeni aldığı görev hakkında da bilgi verdi.

Silifke sevdalısı ve aynı zamanda Orman Su İşleri Bakanlığı Şube Müdürü Mustafa Güven, eski dernek başkanı Cem Karaduman’dan Mart ayında aldığı göreve en iyi şekilde ircaa edeceğini, derneğin kuruluş maçalarına uygun gerekçi çalışmaların bir üst seviyeye taşımak için çalışacağını söyledi.

 

Başkan Güven, Derneğin başlıca amaçlarından birinin Silifke’yi tanıtmak olduğunu, özellikle yatırımcıların dikkatini çekmeye çalıştıklarının altını çizdi.

Bunun yanı sıra Ankara’daki Silifkelileri bir çatı altında buluşturup istişare sağlamak için zaman zaman kahvaltılı ortamlarda buluşup, zaman zaman ise özel gün ve yemeklerde bir araya gelme ortamı yarattıklarını söyledi.

Ayrıca yine dernek aracılığıyla atılan mesajlar ve sosyal medyadan oluşturulan gruptan yapılan bildirilerle vefat ve düğün, nişan gibi durumlar hakkında bilgilendirdiklerini söyleyen Başkan Güven, çok önem verdikleri bir konunu ise imkanı olan yardımsever Silifkeli iş adamlarından Ankara’da okul kazanan öğrencilere de burç bulma imkanı sağladıklarını, bir nevi eğitim anlamında köprü görevi yaptıklarını kaydetti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36