Aracını denize sürerek intihar etti

Aracını denize sürerek intihar etti

Aracını denize sürerek intihar etti

 

 

Mersin’in Silifke İlçesinde  otomobilini denize sürerek intihar ettiği öne sürücünün cansız bedeni,  itfaiye, sahil güvenlik ve dalğıçlar tarafından çıkarıldı.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke; İncekum mevkiinde Oğuzhan Korkmaz isimli kişi (23) 33 T 8035 plakalı ticari otomobili denize sürdü; daha sonra da araçla birlikte sulara gömüldü. Yapılan arama çalışmalarıı sonrası  Korkmaz’ın cansız bedeni otomobilin içinden çıkarıldı.

Olay, saat 17. 00  sıralarında Silifke incekum mevkii eski sahil yolu kenarında meydana geldi.  Görgü tanıklarının iddiasına göre, aracı içinde bir süre bekledikten sonra  hızla denize doğru aracını sürdüğü  ve araçla denize uçtuğu,  yaklaşık 5 dakika sonra da sulara gömüldüğü öğrenildi.

Bu sırada olayı görenler hemen 112 acile bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen dalgıçlar, denizin dibine batan aracı ticari araç olması nedeniyle yaklaşık 15 dakikalık içerisinde buldular. Ardından araç vinç yardımıyla karaya çıkartıldı. İitfaiye ekiplerince camı kırılan otomobilden  Oğuzhan Korkmaz’ı ncansız bedeni  çıkarıldı.  Araçtan çıkartılan Korkmaz’ın  cansız bedeni ambulansa taşındı; daha sonra Silifke Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çevredeki vatandaşların iddiasına göre: Korkmaz intihar girişiminde bulunmadan önce ağabeyine bulunduğu yerin konumunu atarak, ‘Beni burada bulabilirsiniz’ diye yazdığı , aynı zamanda da jandarmayı arayıp intihar edeceğini bildirdiği öğrenildi.

 Olay yerine gelen yakınları ise üzüntü ve acı içinde Korkmaz’ın cansız bedeninin araçtan çıkarılmasını beklediler.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36