Atayurt Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı mesaj

Atayurt Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı mesaj

Atayurt Ortaokulu öğrencilerinden anlamlı mesaj

 

Atayurt Ortaokulunda öğrenciler, şehitler için bayrak açıp dua ettiler, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek verdiler.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

 

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Atayurt Mahallesinde bulunan Atayurt ortaokulu öğrencilerinden Bahar Kalkanı Harekatı’na destek geldi.

Okulun bahçesinde 180 öğrencinin yapmış olduğu anlamlı gösteri büyük takdir topladı. Öğrencilerden oluşan zincirle ‘Önce Vatan’ yazılırken,  açmış oldukları dev Türk Bayrağı ve Atatürk resmi ile birlikte asker selamı durup, hep bir ağızdan ‘Şehitler ölmez Vatan bölünmez’ diyerek Bahar Kalkanı Harekatı’na desteklediler.  

Türkiye sloganlarını hep bir ağızdan seslendiren Atayurt Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Bahar Kalkanı Harekatı’na dikkat çekmek amacıyla çektiği klipi paylaştıkları sosyal medya hesaplarından yoğun beğeni aldı.

 Atayurt Ortaokulu geçtiğimiz yıl 10 Kasım’ da yine ‘Ata’ya  saygı adı altında bir klip çekmiş ve binlerce kişinin beğenisini kazanmıştı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36