Av. Aslı Trak, Mersin Barosu Silifke Temsilcisi seçildi

Av. Aslı Trak, Mersin Barosu yönetim kurulu üyeliğine ve 2018-2020 dönemi için Mersin Barosu Silifke Temsilciliğine seçildi.

Av. Aslı Trak, Mersin Barosu Silifke Temsilcisi seçildi

2018-2020 döneminde Mersin barosu yönetim kurulu üyesi ve Mersin Barosu Silifke temsilcisi olarak görev yapacak olan Avukat Aslı Trak’a okuyucularımız adına düşüncelerini sorduk.

Avukat Trak, “ Mesleğine ve meslektaşlarına sahip çıkan bir sivil toplum kuruluşu olarak toplumsal olaylar karşısında hiç çekinmeden doğru bildiklerini söyleyen güvenilir, sözü dinlenir  bir baro temsilcisi olacağıma inanıyorum.

Bu onurlu görevi bana layık gören tüm meslektaşlarımıza  ayrı ayrı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım”

Mersin Baro Başkanı Av.Bilgin Yeşilboğaz ise, 2018-2020 Döneminde Baromuz tüm kurullarına seçilen çalışma arkadaşlarım adına tüm Mersin Barosu ailesine çok çok teşekkür ederim. Kazanan baromuz, mesleğimiz olmuştur. Mersin Barosu büyük bir ailedir. Bir ve beraber olduğu sürece, adalete, demokrasiye, insan haklarına ve cumhuriyetin tüm değerlerine sahip çıkacaktır. Dün dediğimiz gibi bugünde insan hakları ve demokrasi için, meslek ve meslektaşlarımızın sorunları için mücadeleye devam edeceğiz. Silifke Temsilciliği görevini üstlenen Avukat arkadaşımız Aslı Trak’ a görevinde başarılar diliyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79