Avukatlardan Silifke Adliye'sinde fotoğraf sergisi

Avukatlardan Silifke Adliye'sinde fotoğraf sergisi

Avukatlardan Silifke Adliye'sinde fotoğraf sergisi

 

 Mersin Barosu Fotoğrafçılık Kulübü avukat üyelerin Karma Fotoğrafları Silifke adliyesinde görücüye çıktı.

 HABER: ATİKE CEYLAN

Adliye Binası içindeki baro temsilciliği koridorunda görücüye çıkan 33 fotoğrafın açılışı Silifke Başsavcısı Mehmet Köklü, Silifke Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Rifat Yıldız Mersin Baro Temsilcisi Ali Er,  Silifke Baro Temsilcisi Av Gürhan Dölek yaptı.

Kurdela kesiminin ardından açılış konuşmasını Baro Başkanı Er yaptı. Başkan Er, üyelerinin avukatlık alanında gösterdiği başarının yanı sıra fotoğrafçılık alanında da kendilerini kanıtlamayı başardığını ve birbirinden güzel eserleri görücüye çıkardıklarını söyledi.

Her birini ayrı ayrı tebrik eden Başkan er, serginin bir hafta açık kalacağını söyledi.

Başsavcı Mehmet Köklü’de sergideki fotoğrafları çok beğendiklerini ve çeken ve halka sunun tüm eser sahiplerine ayrıca teşekkür ettiğini söyledi.

Silifke Baro Başkanı Av Gürhan Dölek ise, Baroların ülkenin gelişiminde sadece hukuksal değil, toplumsal ve kültürel açıdan da öncü rol üstlenen yapılar olduğunu vurgulayarak sergiye katkı veren meslektaşlarına teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79