Bakan Elvan, ''Vakit Silifke Yürüyüşü'' ne katıldı

Bakan Elvan, ''Vakit Silifke Yürüyüşü'' ne katıldı

Bakan Elvan,  ''Vakit Silifke Yürüyüşü'' ne katıldı

 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Silifke Şehir Stadyumunda, Silifkelilerle bir araya geldi.  

 

Bakan Elvan, AK Parti Mersin Milletvekili adayları Zeynep Gül Yılmaz ve Bilal Özkan ile birlikte Silifke'de bir dizi etkinliğe katıldı.

Önce Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Bakan Elvan, AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Vakit Silifke Vakti" yürüyüşüne katıldı.

Bakan Elvan, etkinlik kapsamında, Anıt meydanından Silifke Şehir Stadyumu'na kadar yürüdü.

Yürüyüş sırasında halkla bir araya gelen ve halkı selamlayan Elvan'a vatandaşlardan ilgi büyük oldu.

Yürüyüşün ardından , yenilenen Silifke Şehir Stadyumunda Silifke Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Silifke halkı ile bir araya geldi.


 Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ahmet Turgut ve Sanayi esnafınca kurban kesilerek karşılanan Bakan Elvan, önce sorunları dinledi ardından bir konuşma yaptı.

Bakan Elvan, 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret ederek, "Bu seçim Türkiye'nin seçimi. Mesele şu, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı, dışarıda bize karşı mücadele eden ve bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan'ı yerinden etmek isteyen, AK Parti'nin bir daha iktidara gelmemesi için çaba sarf eden dış güçler var." diye konuştu.

Muhalefet partilerinin seçim meydanlarındaki açıklamalarına da değinen Elvan, şunları kaydetti: 

"Ana muhalefet partisinin milletvekilleri terör örgütlerinin tabutlarını taşıdılar. Afrin'e girdik, çıktı genel başkanları 'Afrin'e girmeyin.' dedi.

 Bir başkası çıktı, cumhurbaşkanı adayı, Afrin operasyonu kahramanı paşamıza dil uzatmaya kalktı. 'Senin apoletlerini sökerim.' dedi. Sen kimin apoletini söküyorsun. Apoleti ancak millet söker. Senin varsa apoletin onu da millet sökecektir."

 Elvan, bu ülkeye hep birlikte sahip çıkacaklarını vurgulayarak, "Silifke'nin her bir ferdi vatanını, milletini, devletini, ay yıldızlı bayrağını seven insanlardır. Silifke'nin içerisinden vatan haini çıkmaz. HDP ile kol kola yürüyen partiye Silifke nasıl destek verir." ifadelerini kullandı.


Ardından Silfike Anıt Meydanından Silifke Şehir Stadyumu'na kadar mehter takımı eşliğinde ve yoğun kalabalıkla birlikte yürürken halkla bir araya gelen ve halkı selamlayan Elvan'a vatandaşlardan ilgi büyük oldu.

Yürüyüşün ardından , yenilenen Silifke Şehir Stadyumunda Silifke Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Silifke halkı ile bir araya geldi.

''BİZİM TEK DERDİMİZ MİLLETİMİZİN BEKASI, MİLLETİMİZİN GELECEĞİDİR" 
Bakan Elvan  iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada ise: birlik ve beraberliğe vurgu yaparak şunları söyledi ,'' İftarınız mübarek olsun. Yarın arefe , diğer gün Bayram. Şimdiden her birinizin bayramını tebrik ediyorum. Rabbim, birlik içinde, dirlik içinde, huzur içinde nice bayramlara kavuştursun. Sizlerle aynı sofrada iftar açmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun diyor, hepinizle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum.  Silifke sancak beyliği yapan bir şehrimiz. Beylerin, yiğitlerin, Yörüklerin harman olduğu bir şehir. Bu şehre hizmet etmek, siz değerli kardeşlerime hizmet etmek bir evladınız olarak Lütfi Elvan olarak, boynumun borcudur. Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Bizim tek derdimiz milletimizin bekası, milletimizin geleceğidir. Milletimiz 2023 yılı hedeflerimizi mutlaka gerçekleştirecektir. 2053 ve 2071 hedeflerimizi inşallah sizin çocuklarınız, torunlarınız gerçekleştirecek. Onun için,  ''Vakit Türkiye vaktidir.'' diyoruz. ''Vakit Mersin Vaktidir'' diyoruz, ''Vakit Silifke Vakti'' diyoruz. Bu millet durdukça , bu ülkenin sırtı yere gelmez. Yörükler durdukça, kimse Türkiye'nin asla kesemez. Sizin iradeniz oldukça kimse ne Silifke'yi, ne Mersin'i, ne de Türkiye'yi dize getiremez. Yörüklerin iradesi oldukça kıyamete kadar, tek bayrak, tek Millet, tek vatan, tek devlet olarak yaşamaya, güçlü Türkiye'yi inşallah hep birlikte dünya gücü yapmaya  ve teröristlerle, bölücülerle mücadeleye devam etmeye hazırız.''dedi

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir'e düzenlenen yemek içinde ayrıca teşekkür eten Bakan elvan, böylesine güzel bir kalabalıkla iç içe olmaktan duyğudu memnunniyeti dile getirdi.

MHP Mersin Milletvekili Adayı Kürşat Türker Ercan, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay’da Bakan Elvan ve vatandaşlarla İftar Sofrasında Biraraya Geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79