BALIK SEVDASI BAŞINA DERT AÇTI

BALIK SEVDASI BAŞINA DERT AÇTI

BALIK SEVDASI BAŞINA DERT AÇTI

OLTA İĞNESİ YUTAN “OBUR”U BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KURTARDI

Mersin Balıkçı Barınağı’ndaki balıkçıların baktığı bir kedi, olta iğnesi çıkarılmayan balığı yuttu. Balıkçılar tarafından fark edilen kedi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülerek, ameliyat edildi. Yuttuğu iğne ağzından çıkarılan kedinin yakın zamanda iyileşeceği belirtildi. Veteriner hekimler tarafından kediye “Obur” ismi verildi.

Mersin Balıkçı Barınağı’nda bulduğu bir balığı yerken olta iğnesini yutan kedinin yardımına Büyükşehir Belediyesi yetişti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülerek, ameliyat edilen ve ağzındaki iğne çıkarılan kediye, “Obur” ismi verildi.

Mersin Atatürk Parkı’nda yer alan Balıkçı Barınağı’nda balıkçıların baktığı bir kedi, kendi bulduğu balığı yemek isterken ölümün eşiğine geldi. İçindeki olta iğnesi çıkarılmayan bir balığı yemek isterken iğneyi de balıkla birlikte yutan kedi, bir süre sonra garip hareketlerde bulunmaya başladı. Balıkçıların dikkatini çeken kedinin ağzından sarkan olta ipinin fark edilmesi üzerine Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’ne ulaşan balıkçılar, durumu anlatarak yardım istedi.

Acil ameliyata alındı

Çağrı Merkezi’nden gelen bilgiler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, uzun uğraşlar sonucu yakaladıkları yaramaz kediyi özel kafesinde ambulans ile bakımevine götürdü. Burada çekilen röntgen filmi ile iğnenin fazla ileri gitmediğinin anlaşılması üzerine anestezi uygulanan kedi, acil olarak ameliyata alındı. Yuttuğu iğne ağzından çıkarılan kediye “Obur” ismi verilirken, tedavisinin ardından yeniden özgürlüğüne kavuşacağı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36