BAŞKAN AKTAN, “BERAT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN”

BAŞKAN AKTAN, “BERAT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN”

BAŞKAN AKTAN, “BERAT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN”

 

 

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, Berat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşadıklarını belirten Başkan Aktan;  “Günahlardan aklanma ve arınma anlamına gelen bu mübarek gecenin tüm İslam Alemi’nin ve Ülkemizin birliğine ve beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Başkan Aktan; “Dini duyguların yoğunluk kazandığı merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruk noktasına ulaştığı Berat Kandili, Yüce Allah’a yakınlaşmak, kardeşlik, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirmek için bir vesiledir.Bu gece bağışlanma ve af gecesidir.Bu gecede yapılan ibadetlerin fazileti çok büyüktür. Bu vesile ile tüm İslam Alemi’nin, milletimizin ve Mersinli hemşehrilerimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79