Başkan Aktan, Turizm Haftasını kutladı

Başkan Aktan, Turizm Haftasını kutladı

Başkan Aktan, Turizm Haftasını kutladı

 

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, "Şehrimizdeki tüm turizm potansiyellerini ön plana çıkarmak ve sonuna kadar değerlendirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Mücahit Aktan, Silifke’nin tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra tabii ve doğal güzellikleriyle de eşsiz bir turizm kenti olduğunun altını çizdi.

15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Mücahit Aktan, Toplumumuzda turizm bilincini geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve vatandaşlarımızın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinlikler düzenlenerek Turizm Haftası kutlanmaktadır. Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründe ilçemizin de yeterli payı alabilmesi, turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Doğal - kültürel eserleriyle, dağları, ormanları, yaylaları ve deniziyle ön plana çıkan ilçemiz önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hak ettiği payı alabilmek için her türlü gayreti göstermekteyiz. Bu duygu ve düşünceler ile turizm alanında tanıtımımızın daha etkin hale getirilmesinde ve daha ileriye götürülmesinde sektörün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi temennisi ile Turizm Haftasını kutluyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36