Başkan Aktan’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Başkan Aktan’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Başkan Aktan’dan Kaymakam Cinbir’e ziyaret

 

Silifke’nin yeni belediye başkanı Mücahit Aktan, beraberinde ki MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin ile birlikte Kaymakam Şevket Cinbir’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mücahit Aktan Kaymakam Şevket Cinbir’e günün anısına çiçek ve yörük yaşamını konu alan yağlı boya tablosu hediye etti. 

Silifke’de seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesinde gösterdiği çabalardan dolayı Kaymakam Şevket Cinbir’eteşekkür eden Başkan Aktan, ‘Zaman birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız bu güzel kentimize hizmet etme zamanıdır. Silifke’nin sorunlarını işbirliği ve koordinasyon içerisinde çözmeyi hedefliyoruz. Başta mülki idare amirimiz ve Kaymakamımız olmak üzere Silifke’de ve büyükşehirdeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde bir çalışma dönemi geçirmeyi hedefliyoruz. Kentimizi bir adım daha ileriye götürebilmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

‘BAŞKAN AKTAN’A GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM’

Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şevket Cinbir, “Önceliğimiz ülkemize ve milletimize hizmet. Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız. Yeni belediye başkanımız Mücahit Aktan’ı tebrik ederek, çalışmalarında ve görevinde başarılar dilerim’ dedi.

 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36