Başkan Aktan’dan Ramazan ayı mesajı

Başkan Aktan’dan Ramazan ayı mesajı

Başkan Aktan’dan Ramazan ayı mesajı

 

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, 11 ayın sultanı Ramazan ayı ile ilgili olarak mesaj yayınladı. “Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan ramazan ayına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Aktan, “Ramazan ayı sadece oruç tutma değil paylaşma ayıdır” dedi.

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan, mesajında şu görüşlere yer verdi, “Ramazan Ayı sadece oruç tutmak, sahura kalkmak değildir. Hoşgörünün, barışın, sevginin, yardımlaşma ve paylaşmanın ayıdır. Ramazan Ayının ülkemizde yaşanan acı olayların geride kalması için milletçe bütünleşeceğimiz, barışın etrafında kenetleneceğimiz bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Ruhların arındığı, kalplerin parıldadığı, suçların ve günahların azaldığı bu mübarek aydaki bu fırsatı iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu vesile ile başta Silifkeli vatandaşlarımız olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın, bereket, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum”. 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36