Başkan Altınok, Torosların karını öğrencilerle buluşturdu

Başkan Altınok, Torosların karını öğrencilerle buluşturdu

Başkan Altınok, Torosların karını öğrencilerle buluşturdu

 

 

Mersin’in Silifke ilçesinde yarı yıl tatili nedeniyle karnelerini alan öğrenciler, Silifke Belediyesi tarafından kamyonla getirilen kar ile eğlenceli anlar yaşadı.  Öğrencilerin kar keyfine  Silifke Belediye Başkanı Sadık Altınok’ta eşlik etti.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Yarı yıl tatili nedeniyle karnelerini alan öğrenciler, Silifke Belediyesi tarafından Silifke Anıt meydanına kamyonla getirilen kar ile eğlenceli anlar yaşadı. Öğrenciler Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok’la birlikte doyasıya kartopu oynadı.

Karların üzerinde yüzlerce çocuğun aileleriyle bir araya gelip doyasıya kartopu oynamasının yanı sıra bazı vatandaşlar karlı pekmez yemenin tadını çıkartırken bazıları ise sucuk ekmeği tercih etti. Çocukların aralarına alarak kartopu oynadığı Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, çocukluğuna döndüğünü yaklaşık 30 yıldır kartopu oynamadığını söyledi.

Sadece öğrenci ve velileri değil, Belediye Başkan Yardımcısı Enes Buğra Genç, Başkan Danışmanı Eyüp Arslan ve MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ile basın mensupları da karın tadını kartopu oynayarak çıkarttı.

Çocukların aralarına alarak kartopu oynadığı Belediye Başkan Vekili Sadık Altınok, çocukluğuna döndüğünü yaklaşık 30 yıldır kartopu oynamadığını söyledi.

Silifke ‘nin yüksek kesimlerine kar yağdığını fakat kent merkezine uzun yıllardır kar yağmadığını belirten Başkan Vekili Altınok, “Yarıyıl tatilinde öğrencilerimize böyle bir hediye sunmak istedik. Çok isabetli bir karar olduğunu da gördük, çocuklar o kadar güzel eğleniyor ki biz velilerde dayanamayıp onlarla birlikte kar topu oynadık. Torosların karlarını çocuklarımızla buluşturduğumuz için mutluyuz” dedi.

Yaylalara kar yağdığını fakat kendilerinin sürekli gidemediklerine belirten öğrenciler ise böyle bir sürpriz ve hediye için Silifke Belediyesine teşekkür ettiler.

Kartopu oynarken üşüyen çocuklar ellerini sucuk pişirilen mangallarda ısıtıp yeniden kartopu oynamaya devam etiler. İki gün boyunca  karın parkta  duracağı ve isteyen çocukların gelerek kartopu oynayabileceği belirtildi.

 

 

















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36