Başkan Bozdoğan, Küçük Kızın İsteğini Yerine Getirdi

Başkan Bozdoğan, Küçük Kızın İsteğini Yerine Getirdi

Başkan Bozdoğan, Küçük Kızın İsteğini Yerine Getirdi

Tarsus Belediyesi Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,  Gülek Mahallesi ziyareti sırasında kendisinden dikiş makinesi isteyen 14 yaşındaki Dilara Ataşlı’nın isteğini yerine getirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile Başkan Yardımcısı Av. Ünzile Kuru, geçtiğimiz günlerde Gülek Mahallesi’nde Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından düzenlenen serginin açılışına katıldı. Serginin açılışının ardından en genç kursiyer olan 14 yaşındaki Dilara Ataşlı, Başkan Bozdoğan’dan dikiş makinası isteğinde bulundu. Bunun üzerine Başkan Bozdoğan, küçük kızın talebini yerine getirilmesi için talimat verdi. Başkan yardımcılarından Av. Ünzile Kuru, dikiş makinesini temin ederek, Başkan Bozdoğan adına küçük Dilara’ya hediye etti.

Aldığı hediyenin mutluluğunu yaşayan Dilara Ataşlı; “ Kendi imkânlarımızla alamayacağımız için başkanımızdan dikiş makinesi istemiştim. Başkanımız da bu isteğimi kırmayarak, çok kısa sürede bana dikiş makinasını Başkan yardımcımızın aracığıyla bana ulaştırdı. Bu makineyle dikeceğim ilk ürünü başkanımız Sayın Haluk Bozdoğan’a hediye etmeyi planlıyorum. Beni mutu eden sevgili başkanımıza ve başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan, küçük Dilara’ya makine hediye edilmesinin ardından Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri ile birlikte beraberinde götürdükleri kitapları Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan kütüphane için Muhtar Tuncay Seyrek’e teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36