Başkan Çolak Herkes İşini yapsın

Başkan Çolak, “Herkes İşini yapsın”

Başkan Çolak  Herkes İşini yapsın

  

 

‘Oto galericilik kimsenin vergisiz kazanç elde edeceği bir ekmek kapısı değildir’

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Silifke Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Ali Çolak, yaptığı basın açıklamasında “Hayat şartlarının getirdiği zorluklarla mücadele ederken, hak yersen, mücadelene haram katmış olursun. Silifke Oto Galericiler Kooperatifi olarak, Oto galericilik sektöründe profesyonel anlamda, vergisini ödeyip, devletinin yanında, vatandaşı aldatmadan iş yapan, tüm meslektaşlarımızı selamlıyoruz. Oto galericilik kimsenin vergisiz kazanç elde edeceği bir ekmek kapısı değildir. Bu meslek sadece cebindeki para ile yapabileceğin bir iş hiç değildir.

     ‘Herkes işini yapsın’ cümlesi basit bir cümle değildir. Herkes doktorluk yapıp, hasta tedavi edemez, çıraklığını yapmadan usta olamazsın, eğitimini almadan öğretmenlik yapamazsın şeklinde birçok örnekler vardır. Üzerine alınanlar tabiki olacaktır. Alınsınlar. Vergisiz iş yaparak, oto alım-satım sektöründe cebine koyduğu vekaletlerle iş yapan herkes üzerine alınsın.

     Devletimiz vergi kaçırarak iş yapanlar ile mücadele etmek istediğinde, Silifke Oto Galericiler Kooperatifi ve bütün oto galerici meslektaşlarımızla,  devletimize yardımcı olacağımızın sözünü buradan veriyoruz. Bimer-Cimer gibi yerlere asılsız ihbarlarda bulunan kişiler içinde suç duyurusunda bulunmak herkesin yasal hakkıdır. Çamur at izi kalsın düşüncesi ile hareket edenler, unutmasınlar ki hukuk devletinde yaşıyoruz.

Vergisini ödeyerek, devletine ve milletine saygısı olan, esnaf ve sanatkarlarımıza, iş dünyasının temsilcilerine saygılarımızı sunarız.”

                                                   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36