Başkan Kocamaz, “Bu Sektörün Öncülerinin Yer Almak İçin Yarıştığı Bir Fuar”

Başkan Kocamaz, “Bu Sektörün Öncülerinin Yer Almak İçin Yarıştığı Bir Fuar”

Başkan Kocamaz, “Bu Sektörün Öncülerinin Yer Almak İçin Yarıştığı Bir Fuar”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı’ açılış törenine katıldı.

Fuarın açılışı Mersin Yenişehir CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Başkan Kocamaz’ın yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Vali Yardımcısı Ömer Eru, MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Ertem, CNR Holding Pazarlama Grup Başkanı Reha Tartıcı, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum ve mesleki kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuarın açılış töreninde konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersin sadece ülkemizin değil dünyanın ilgi odağı bir kent olarak bugünlere gelmiştir. Mersin her geçen gün değişen ve gelişen bir kent oldu. Gerek sahip olduğu liman, gerekse turizm konusunda çok önemli değerlere sahip. Tabii ki sanayisi ve tarım ürünleriyle de her zaman dünyanın dikkatini çeken bir merkez. Böylesine önemli bir kentte yaşamanın ve bu kente hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Kentimizin bu önemli unsurlarının tanıtımı için de bütün çalışmalara katkı sağlamaya çaba gösteriyoruz. Bu yıl açılışını gerçekleştirdiğimiz bu fuar ise her geçen yıl daha da gelişerek sektörün öncülerinin yer almak için yarıştığı bir fuar haline geliyor” şeklinde konuştu.

22 Nisan-01 Mayıs 2016 tarihleri arasında Mersin Yenişehir CNR EXPO Fuar Merkezi’nde sektörün liderlerini buluşturacak olan CNR İMOB Mersin Mobilya Fuarı’na 70 firma ve 200’e yakın marka katılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36