Başkan Seçer’den Mersin-Tarsus OSB’de İnceleme

Başkan Seçer’den Mersin-Tarsus OSB’de İnceleme

Başkan Seçer’den Mersin-Tarsus OSB’de İnceleme

 Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti aylık olağan toplantısı için gittiği Tarsus’ta bir dizi incelemede bulundu. MTSOB içerisindeki Pepsico markasına ait Fritolay Tarsus Fabrikası’nı ziyaret eden Seçer, ardından alt ve üst yapı çalışmaları devam eden 3. Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Ağustos ayı olağan toplantısına katıldı. Başkan Seçer, toplantının ardından MTOSB içerisinde bulunan Pepsico markasına ait Fritolay Tarsus Fabrikası’nı ziyaret etti; ardından da 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleşen Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Ağustos ayı olağan toplantısında, alınan kararlar gözden geçirilirken, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. MTOSB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen Müteşebbis Heyeti toplantısına; Başkan Seçer’in yanı sıra Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.     

Toplantının ardından Başkan Seçer, Müteşebbis Heyeti Üyeleri ile birlikte Mersin-Tarsus OSB içerisinde bulunan Pepsico markasına ait Fritolay Tarsus Fabrikası’nı ziyaret etti. Seçer, 16 bin 500'ü kapalı toplam 96 bin metrekare alanda faaliyet gösteren fabrikanın yetkililerinden bilgi aldı. Ardından üretim katına inen Seçer, üretim hatları ile paketleme, depolama ve sosyal alanlar kısımlarında incelemelerde bulundu.

3. Organize Sanayi Bölgesi yıl sonuna kadar hazır olacak

Seçer, fabrika ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin de çalışmalarına destek verdiği ve tamamlandığında Mersin’in ekonomisi ve istihdamı için bir kilometre taşı olacak 3. Organize Sanayi Bölgesi’nde incelemelerde bulundu.  Seçer, yılsonunda tamamlanarak işletmecilere ve sanayicilere kapısını açacak olan sanayi bölgesinde devam eden içme suyu, yağmursuyu, atıksu, doğalgaz, elektrik, atıksu terfi hattı, su deposu inşaatı ve atıksu terfi merkezi inşaatı çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36