Başkan Tollu Üreticilerle

Başkan Tollu Üreticilerle

Başkan Tollu Üreticilerle

 

Cumhur İttifakı MHP Erdemli Belediye Başkan Adayı ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçede bulunan narenciye fabrikalarını ziyaret ederek çalışanlarla ve üreticilerle sohbet etti.

Ziyaretlerine Arpaçbahşiş site yönetici ve sakinleri ile bir araya gelerek devam eden Başkan Tollu’ya, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, MHP Erdemli İlçe Başkanı Fatih Serin, AK Parti Erdemli İlçe Başkanı Mehmet Topçu ile teşkilatları, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri eşlik etti.

Başkan Mükerrem Tollu, ilçede bulunan Topal, Özyaşarlar, Gökalp, Karalar, Doğan, Karagöz narenciye fabrikalarını ziyaret etti.

Başkan Tollu yaptığı açıklamada,

“Sizler, Erdemlimizin gelişmesi ve kalkınması adına büyük çaba harcayan önemli kuruluşlarımızsınız. Girişimleriniz sayesinde ilçemiz büyük bir gelişme ve istihdam sağlamakta. Helal yolla evinize ekmek götürme çabanız, sadece ailelerinizin değil Erdemli’nin kalkınmasını sağlıyor. Ben öncelikle ülkemize ve ilçemize değer katan girişimcilerimize daha sonra ise gece gündüz demeden çalışan elleri öpülesi siz kardeşlerime, teşekkür ediyorum.” Dedi.

Fabrika ziyaretlerinden sonra Arpaçbahşiş site yönetici ve sakinleri ile bir araya gelen Başkan Tollu konuşmasında,

“Bizleri, bu güzel günde misafir ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Zaman zaman mahallelerimizi, eksiklerin tespiti için ziyaret etmekteyiz. İlçemizde on yılda yürüttüğümüz her çalışmada sizlerin fikirlerini aldık ve ortak bir paydada buluştuk. Sizler, hizmetlerin en iyisine layıksınız.” dedi.

Toplantıda konuşan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, Cumhur İttifakının ülkenin bekası için Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile milletin kararı doğrultusunda oluştuğunu belirterek, Mersin’de Hamit Tuna Erdemli’de Mükerrem Tollu ile omuz omuza yürüyeceklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler:
Başkan Tollu Üreticilerle
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79