Başkan Turgut, CHP’li vekillerle esnafları gezdi

Başkan Turgut, CHP’li vekillerle esnafları gezdi

Başkan Turgut, CHP’li vekillerle esnafları gezdi

 

Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Ali Mahir Başarır ve Alpay Antmenile birlikte Eski Hastane civarında esnafları ziyaret ederek, yerel seçimlerde kendisine bir dönem daha destek istedi.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke'ye kazandıracağımız daha birçok hizmet var. Silifke’nin bir 15 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Yaptığımız hizmetlerimiz, kentimize kazandırdığımız yatırımlarımız ortada. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel ilçemizi çağdaş bir kent yapma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz’ dedi.

‘İMKANLARIMIZLA 5 YIL İÇERİSİNDE YAPTIĞIMIZ HİZMETLER ORTADA’

Silifke’de görev yaptığı 5 yıl içerisinde Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmeti kente kazandırdıklarını açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak vatandaşlarımız için daha yaşanılır bir şehir için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bütün çabamız tüm mahallelerimizdeki eksikleri tespit edip her mahallemize eşit hizmeti sunabilmek. Bu kapsamda merkez ve kırsal mahallelerde, kimi zaman evlerine misafir olduğum kimi zaman kahvelerde bir araya geldiğim hemşerilerimizin talep ve sıkıntılarını dinleyerek çözümler üretmeye çalışıyor, dertlerine, sıkıntılarına ve mutluluklarına ortak oluyoruz. Bir taraftan ziyaretlerimizde projelerimizi ve hizmetlerimizi değerli halkımıza anlatırken, diğer taraftan yeni projelerimiz konusunda her kesimden vatandaşlarımızın görüşlerine başvuruyoruz. Her birinin görüşü bizim için çok değerli. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Gücümüzün ve çalışma azmimizin en büyük nedeni hemşerilerimizle daima bir arada olmak. Harekette birlik olmazsa, fikirdeki birlik faydasızdır, işte bu yüzden gönül bağımızın olduğu tüm hemşerilerimiz ile biriz, beraberiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36