Başkan Turgut; ‘Gençlerimizle gurur duyuyoruz’

Başkan Turgut; ‘Gençlerimizle gurur duyuyoruz’

Başkan Turgut; ‘Gençlerimizle gurur duyuyoruz’

 

Silifke Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bir şehrin nitelikli, yetişmiş, sorgulayan, çalışkan ve değerlerine bağlı bir gençliği varsa, o şehrin geleceği emin ellerdedir. 

Sizleri gördüğümüzde içimiz rahatlıyor, gelecekten emin oluyoruz. Pırıl pırıl gençlersiniz, sizlerle gurur duyuyoruz’ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen gençlerle sohbet ederek, taleplerini dinledi.

Silifke’nin daha yaşanılabilir bir kent olması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Mustafa Turgut, gençliğin her zaman yanında olan bir belediye başkanı olacağını vurguladı. Turgut, ‘Bu konuda içiniz rahat olsun. Kapımız size her zaman açık. Gelecekte bizlerin boşalttığı yerlere sizler geleceksiniz. Dolayısıyla biz sizlerin ufkunun ve geleceğinin daha sağlam olması için ne gerekiyorsa yapmakla mükellefiz, görevimiz bu” ifadelerini kullandı.

‘İLÇEMİZİ HER ALANDA GELİŞTİRMEYE VE CANLANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Gençlerin belediyeden bazı taleplerininolduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Mustafa Turgut, ‘Gençlerimiz daha fazla sosyal faaliyet ve etkinlikler istiyor. Belediye’nin yol yapımı, park, çevre düzenlemesi ve temizlik gibi verdiği hizmetlerin yanı sıra, sosyal belediyecilik noktasında da sosyal projelere ve etkinliklere daha fazla yer verilmesi gerektiğini istiyorlar.

Bizlerde gençlerimizden bu noktada talepler, fikirler istiyoruz. Gençlerimiz tarihi gezi mi, tiyatro mu, sinema mı, konser mi, sportif aktiviteler mi neler istiyor? Bunları bilmek istiyoruz. Amacımız; burada 3-4 kişinin değil genelin ne istediği. Yani çoğunluğun istediği sosyal projeleri gerçekleştirmek istiyoruz. Belediye Kültür Merkezimizde yürütmekte olduğumuz, kurslar, kültürel ve sosyal faaliyetleri kısa sürede ilçemiz geneline yaygınlaştıracağız. İlçemizi müzik, resim, sanat, tarih, futbol, voleybol, basketbol, konserler ve aklımıza gelebilecek her türlü sosyal faaliyetlerle canlandırmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36