Başkan Yılmaz, Minik Rukiye’nin İsteğini Geri Çevirmedi

Başkan Yılmaz, Minik Rukiye’nin İsteğini Geri Çevirmedi

Başkan Yılmaz, Minik Rukiye’nin İsteğini Geri Çevirmedi

   Toroslar Belediyesi’nin geçtiğimiz günlerde Kurdali Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Mahalle Şenlikleri’nde 7 yaşındaki Rukiye, Başkan Yılmaz’ın yanına gelerek anneannesi için tekerlekli sandalye istedi.

“Anneannem engelli. Dışarı çıkamıyor. Biz Tekerlekli sandalye istiyoruz” diyen minik Rukiye’nin bu isteğine kayıtsız kalmayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Rukiye’nin elinden tutarak evlerinin yolunu tuttu.

Aileyi ziyaret eden Başkan Yılmaz, Rukiye’nin anneannesi ile sohbet ederek halini hatırını sordu. Eşinin 2015 yılında vefat etmesinin ardından felç geçiren 65 yaşındaki Menekşe Dakan, yürümekte ve konuşmakta zorluk çektiğini, dışarı ise hiç çıkamadığını söyledi. 

 BAŞKAN YILMAZ, SÖZÜNÜ TUTTU

 4 yıldır yürümekte zorluk çekmesi sebebiyle istediği zaman dışarı çıkamayan yaşlı kadının hayattan kopmaması ve dışarı çıkabilmesi için tekerlekli sandalye isteklerini geri çevirmeyip ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, verdiği sözü tuttu.

Başkan Yılmaz’ın talimatı ile Toroslar Belediyesi ekipleri tarafından tekerlekli sandalye aileye teslim edildi. Tekerlekli sandalyeye kavuşan Anneanne Menekşe Dakan ve torunu Rukiye Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

“Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” ifadesini kullanan Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğim günden beri önceliğim her zaman insan odaklı çalışmalar yapmak oldu” diyerek “Rukiye benden oyuncak, telefon, bilgisayar gibi birçok şey isteyebilirdi ama bunları değil de bütün kalbiyle anneannesi için tekerlekli sandalye istemesi bizi derinden etkiledi. Amacımız yaptığımız hizmetlerle övünmek değil. Rukiye’nin ve ailesinin yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79