BAŞKAN YILMAZ; "RAMAZAN AYININ GÜZELLİĞİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM, YAŞATALIM"

BAŞKAN YILMAZ; "RAMAZAN AYININ GÜZELLİĞİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM, YAŞATALIM"

BAŞKAN YILMAZ; "RAMAZAN AYININ GÜZELLİĞİNİ HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM, YAŞATALIM"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'e ulaşmanın sevinci içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz; "Bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan'da, paylaşmanın, sevginin, birlik ve beraberliğin güzelliğini hep birlikte yaşayalım, yaşatalım" dedi.

Başkan Yılmaz, Ramazan ayının, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını dileyerek; "İçerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini barındıran Ramazan ayı, dargınlıkların unutulduğu, dayanışmanın ve kardeşliğin daha da arttığı mukaddes bir aydır. Bir yıldır devam eden salgın dolayısıyla her ne kadar Ramazan ayını buruk karşılasak da tedbirlere sıkı bir şekilde uyarak özlediğimiz güzel günlere en kısa zamanda geri döneceğimize yürekten inanıyorum. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek ayın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa başta sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79