Başkan Yılmaz’dan Şehitlik Ziyareti

Başkan Yılmaz’dan Şehitlik Ziyareti

Başkan Yılmaz’dan Şehitlik Ziyareti

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kurban Bayramı vesilesiyle Mersin Şehitliği'ni ziyaret etti.

Mersin Valiliği’nin düzenlemiş olduğu program kapsamında gerçekleştirilen şehitlik ziyaretinde Kuran-ı Kerim Tilaveti okunarak şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

Arefe gününde düzenlenen programa; Mersin İl Protokolü, dernek ve oda başkanları, şehit aileleri ve birçok vatandaş katılım gösterdi.

Başkan Yılmaz, evlatlarını vatan savunmasında şehit veren ailelerle yakından ilgilenerek Kurban Bayramlarını kutladı. “Şehit ailelerinin her zaman yanındayız” diyen Başkan Yılmaz, “Daha önce de söylediğimiz gibi şehit aileleri bizlere emanet. Vatandaşımızın güvenliği ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Günün Anısına Fidan Dağıtıldı

Şehit asker ve polisler için duaların edildiği programın ardından Başkan Yılmaz tarafından vefat eden yakınlarını ziyaret etmeye gelen vatandaşlara günün anısına fidan da dağıtıldı.  Vatandaşlar da Başkan Yılmaz’a duyarlılığı için teşekkür ederek bayramını kutladı.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36