Başkanvekili Altunok, asker eğlencesine katıldı

Başkanvekili Altunok, asker eğlencesine katıldı

Başkanvekili Altunok, asker eğlencesine katıldı

 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Narlıkuyu Mahallesi’nde askere gidecek olan Emre Öztürk isimli gencin asker uğurlama eğlencesine katıldı.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’un katıldığı asker eğlencesine MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Ateş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Narlıkuyu MahallesiHasanaliler Düğün Salonunda yapılan eğlencede askere gidecek olan Emre Öztürk, arkadaşları, yakınları ve mahalle sakinleri gönüllerince eğlendi.

ALTUNOK, ‘EMRE KARDEŞİMİZE HAYIRLI TEZKERELER DİLİYORUZ’

Eğlenceye katılan ve açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ''Rabbim Emre kardeşimiz gibi askere gidecek olan bütün gençlerimizi sağlıcakla peygamber ocağına uğurlamayı nasip etsin. İnşallah, kardeşimizde vatani görevini yaparak, burnu bile kanamadan annesine, babasına ve ailelerine kavuşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum. Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum. Biz biliyoruz ki askerlikte tutulan bir saatlik nöbet, bir saatlik ibadetten daha evladır. Onun için orası bizim peygamber ocağımız, orası bizim ezanımızın dinmemesi için, bayrağımızın inmemesi için mücadele verdiğimiz önemli bir yerdir” diye konuştu. 

İL BAŞKANI GÖLGELİ, ‘BİZDE ASKER OCAĞI PEYGAMBER OCAĞIDIR’

MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise, “Türk Milletinin en önemli özelliklerinden birisi askerliktir. Vatan Borçlarından en güzel ve en anlamlı borç Askerlik borcudur. Asker ocağına da Peygamber Ocağı denir. Bu yüzden askerlik kıymetlidir. Bir de askerliğin bizde çok ulvi ve müstesna bir yeri vardır. Bizim milletimiz haricinde, dünyada evlatlarını peygamber ocağına düğünle, eğlenceyle yollayan bir başka millet göremeyiz.

Sizin babalarınız, dedeleriniz bu vazifeyi en iyi şekilde yaptılar. Şimdi sıra sizde, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere Allah fırsat vermesin. Sizler bu cennet vatanının bağrından çıkmış ve Mehmetçik adını almış olan gençlersiniz. Görevlerini eksiksiz tamamlayıp, sağlıkla ailelerine kavuşmaları dileklerimle, şimdiden hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Levent Nogay’da askere gidecek olan Emre Öztürk’e Türk bayrağı hediye ederek, Emre ile birlikte askere gidecek olan tüm gençlere hayırlı tezkereler dileyip, ailelerine sağ salim kavuşmalarını temenni etti.

ÖZTÜRK, ‘SEVENLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kendisini böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmayan protokol üyelerine, arkadaşlarına, muhtarlara ve mahalle sakinlerine teşekkür eden Emre Öztürk ise, ‘Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Düzenlediğim asker uğurlama gecesinde beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum. Benimle birlikte askere gidecek tüm arkadaşlarıma ve gençlere hayırlı tezkereler diliyorum’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından asker eğlencesine katılan mahalle sakinleri ve gençler, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36