Başkanvekili Altunok, Aşure hayrına katıldı

Başkanvekili Altunok, Aşure hayrına katıldı

Başkanvekili Altunok, Aşure hayrına katıldı


Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Alevi Kültür Dernekleri Silifke Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel aşure etkinliğine katıldı.

Başkanvekili Altunok, bünyesinde kütüphane, yemekhane, cenaze yeri ve çeşitli ibadet odalarının yer alacağı bin 580 m2 kullanım alanına sahip Sayağzı Cemevi’yle ilgili çalışmaların devam ettiğini, belediye olarak derneğe ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Alevi Dernekleri Silifke Şubesi tarafından düzenlenen Geleneksel Aşure etkinliğinde konuşma yapan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, hemşerilerine Cemevi’nin yapılması için dernek yönetimiyle karşılıklı görüşmelerin ve fikir alış verişinin devam ettiğini açıklayarak, kısa sürede yapılacağı müjdesini verdi. Başkanvekili Altunok’un Cemevi ile ilgili müjdesi aşure etkinliğine katılan davetlilerden büyük alkış aldı.

Aşure hayrında konuşan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok; “Sizlerle böyle güzel bir havada ve anlamlı bir günde bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Hepinizi sevgi ve muhabbet ile selamlıyor, aşure etkinliğinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Alevi Kültür Dernekleri Başkanımızla sürekli irtibat halindeyiz. Çalışmalarımızdan kendisini haberdar ediyoruz. Kendisi de çok heyecanlı ve birlikte aktif olarak çalışıyoruz. Şehrimizde hiç Cem Evi yok. İnşallah kısa sürede plan ve program dahilinde çalışmalarımıza başlayacağız. Yerel yönetimler olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bizim felsefemizde ve hizmetlerimizin merkezinde hep insan var. İnsanların mutluluğu bizim için önemli. İnsanların mutlu olacağı her projenin altına imza atarız. Gönüller bir olduğu müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yok. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36