Başkanvekili Altunok, çalışmaları yerinde inceliyor

Başkanvekili Altunok, çalışmaları yerinde inceliyor

Başkanvekili Altunok, çalışmaları yerinde inceliyor


Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Park Bahçeler, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent merkezi ile mahallelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceliyor.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, ‘Vatandaşlarımızın taleplerine ve sıkıntılarına bir bir çözüm üretirken, yaşadığımız bu güzel kenti de hak ettiği konuma getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Belediye Başkanvekili Altunok, ‘İlçemizin çehresini yenilemeye, güzelleştirmeye devam ediyoruz. Irmak kenarında yaptığımız temizlik, budama ve çevre düzenleme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Bu anlamda çalışmalarımız hız kesmeden, vatandaşlarımızın daha yeşil ve refah bir çevrede yaşayabilmeleri için devam edecek.

Her yönüyle çok zengin bir ilçede yaşıyoruz. Sosyokültürel yapısı, tarımı, turizmi, sanayisi, ekonomisi, doğal güzellikleri ve kısacası her yönüyle zengin bir yerde yaşıyoruz. Burada yaşamak, burada yaşayan insanlarımıza hizmet etmek, biz yöneticiler için gerçekten önemli bir ayrıcalıktır. O yüzden şehrimize hep beraber sahip çıkmalıyız.

Silifke’de ki tüm derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının kente kattığı bir değer var. Yaptığınız çalışmalarda insanları iyiliğe sevk etmelisiniz, hayatlarına değer katmalısınız. Birlik ve beraberliği sağlamalıyız. Geleceğimiz için yaşadığımız kente ve ülkemize sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

‘BELEDİYE HİZMETLERİMİZ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN DEVAM EDİYOR’

Silifke merkezi başta olmak üzere 88 mahallesinde belediye hizmetlerinin başarılı bir şekilde devam ettiğini açıklamalarına ekleyen Başkanvekili Altunok, “Kalıcı ve kaliteli hizmet anlayışı ile ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Özverili bir şekilde şehrimizin geleceğine yön veren mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Silifke’miz için hep birlikte çalışarak güzel hizmetleri vatandaşlarımıza sunuyoruz. Bizlere çalışmalarımızda, projelerimizde ve hizmetlerimizde destek olan ve katkı sunan tüm kamu, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerine ve değerli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36